Lawe en de rest van het gezin, werden koninklijk verwend tijdens hun geheel verzorgde Opkikkerdag (foto: pr).
Lawe en de rest van het gezin, werden koninklijk verwend tijdens hun geheel verzorgde Opkikkerdag (foto: pr). SIETSKE

Koninklijke Opkikkerdag voor Lawe met gezin

Actueel 565 keer gelezen

Leidschendam - Lawe (7) en haar gezin uit Leidschendam beleefden vrijdag 8 november een welverdiende Opkikkerdag vol verrassingen.

Vrijdag 8 november was het dan eindelijk zover. Lawe en haar gezin kregen hun opkikkerdag. Lawe heeft met haar 7 jaar al veel ziekenhuisbezoeken gehad. Dit heeft impact op haar leven, maar ook op dat van haar broer (Wehil) en hun ouders. Daarom nam Stichting Opkikker ze mee naar een wereld waar de ziekte even géén hoofdrol speelde: de unieke opkikkerwereld. Het werd een dag die ze niet snel meer zullen vergeten.

Na een vrolijk onthaal werd het gezin begeleid naar het koninklijke paleis. Daar werden zij omgetoverd tot echte koningen en koninginnen. Een lakei voorzag hen van alles wat zij maar wilden. Ook stond er een tafel vol lekkers. Na het koninklijke bezoek werden ze vervoerd in een adellijke koets als een echte koninklijke familie over het terrein. Verder op de dag mochten ze nog in een supersnelle race auto zitten. Er werd een prachtige route gereden die hen naar de roofvogels bracht. De durfallen in het gezin mochten een echte roofvogel op hun arm nemen. Aan het einde van de dag was er nog een supergezellige afsluiter; zij werden uitgezwaaid door alle vrijwilligers en medewerkers. 

Meer weten over Stichting Opkikker? Neem een kijkje op www.opkikker.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant