Bekendmaking van de nieuwe Prins Carnaval en zijn page vorig jaar tijdens het Prinsenbal (archieffoto Damzwabbers).
Bekendmaking van de nieuwe Prins Carnaval en zijn page vorig jaar tijdens het Prinsenbal (archieffoto Damzwabbers).

De Damzwabbers maken hun nieuwe prinsenpaar bekend

Actueel 634 keer gelezen

Leidschendam - Rond de 11e van de 11e (11 november dus) maken carnavalsverenigingen hun nieuwe Prins Carnaval voor het nieuwe seizoen bekend. De Leidschendamse carnavalsvereniging De Damzwabbers doet dat op zaterdag 16 november tijdens het Prinsenbal. 

Voordat de bekendmaking plaats zal vinden, zullen eerst Prinses Lacta en haar Page Iris bedankt worden voor hun inzet in het afgelopen carnavalsseizoen. Zij worden op een ludieke manier afgevoerd. De muziek wordt verzorgd door Rosteyn Entertainment en Boerenkapel de Zwiebels. Iedereen is welkom op de feestlocatie van De Damzwabbers, de kantine van voetbalvereniging RKAVV, gevestigd op Sportparkweg 4 te Leidschendam. 

De festiviteiten beginnen om 20:30 uur en de avond is voor leden gratis toegankelijk. De toegangsprijs voor niet-leden bedraagt 10 euro. In navolging op de bekendmaking van de Prins en Page zullen zondag 17 november vanaf 13:00 uur in de kantine van RKAVV, ook de jeugdprins en page bekend gemaakt gaan worden. Vooraf worden ook Jeugdprins Eric en zijn Jeugdpage Babet op een ludieke wijze bedankt voor het afgelopen seizoen. De entree op zondag is gratis. 

Meer informatie over De Damzwabbers vindt u op www.damzwabbbers.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant