Afgelopen zaterdag stroopten de Waterscouts van scouting Hubertus-Brandaan de mouwen op voor een zwerfvuilactie in de buurt (foto: pr).
Afgelopen zaterdag stroopten de Waterscouts van scouting Hubertus-Brandaan de mouwen op voor een zwerfvuilactie in de buurt (foto: pr).

Zwerfvuilactie in de buurt van Scouting Hubertus Brandaan

Actueel 316 keer gelezen

Voorburg - Scouting Hubertus-Brandaan biedt haar leden uitdagende activiteiten, vaak op en rond het water. Afgelopen zaterdag stroopten de Waterscouts de mouwen op en hebben zij een zwerfvuilactie in de buurt gedaan. 

Er konden grijpers worden geleend van de gemeente Leidschendam-Voorburg en Vicky van der Krogt, die zich ook inspant voor het Weidegebied rondom de Drie Molens, leverde handschoenen, hesjes en dergelijke. Waar het eerst even wennen was voor de kinderen, vonden zij het eenmaal bezig eigenlijk hartstikke leuk. De complimenten die zij uit de buurt ontvingen, droegen daar natuurlijk aan bij. Op het programma stonden verder enkele leuke buitenspellen, terwijl een andere groep Waterscouts zich uitleefde bij Trixs indoor trampolinepark, waar zij ook beachvolleybal deden. 

Ook een keer meedoen met de activiteiten van Scouting Hubertus-Brandaan? Kom op een zaterdag een keertje langs op het Oosteinde 144 in Voorburg. De scouts gaan vaak het water op, kanoën of zeilen op de Kaag, maar doen ook bosspelen, stoken kampvuur, hebben sportmiddagen en zijn creatief bezig. Wil je meer informatie, neem dan contact op via 06 54 32 14 82, kijk op www.hubertus-brandaan.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant