Willy Tiekstra en een trouwe vrijwilliger van WOeJ nemen de cheque in ontvangst (Foto's: Inge Koot)
Willy Tiekstra en een trouwe vrijwilliger van WOeJ nemen de cheque in ontvangst (Foto's: Inge Koot)

Goede Doelen Krant bedankavond voor adverteerders en schrijvers

Actueel 286 keer gelezen

Leidschendam - Tijdens de gezellige bedankavond voor adverteerders en schrijvers van de Goede Doelen Krant, georganiseerd door Lionscub Voorburg Prinses Marianne en Het Krantje, overhandigde Marianne Knijnenburg van de Lionsclub een mooie cheque van € 2000,- aan Willy Tiekstra, directeur-bestuurder van Stichting WOeJ.

"Wij kunnen deze bijdrage zo goed gebruiken", vertelt Willy de aanwezigen woensdag 13 november in Wijk en Dienstencentrum de Plint waar de bedankavond plaatsvond. "Wij gaan dit geld gebruiken voor de aanschaf van oefen- en hulpmiddelen voor het project 'Bewegen voor ouderen'."  

De 40-pagina's tellende Goede Doelen Krant werd op 23 oktober voor de zesde keer uitgegeven door een samenwerking tussen Lionsclub Voorburg Prinses Marianne en Het Krantje. Initiatiefnemer en grote motor achter de Goede Doelen Krant, Marianne Knijnenburg, is trots dat de krant ook dit jaar weer 40-pagina's telt. "Maar alleen had ik het natuurlijk niet gekund. Daarom wil ik alle adverteerders en schrijvers enorm bedanken voor hun medewerking." Ook vertegenwoordigers van de goede doelen die dit jaar mogen rekenen op een bijdrage van de opbrengst van de Goede Doelen Krant, waren aanwezig. Voor deze gelegenheid had Marianne een stampotten buffet geregeld, gesponsord door Het Krantje, waar de aanwezigen van genoten.

De vijf goede doelen die de Lionsclub dit jaar ondersteunt zijn het KDC AandachtsLab, voor veilige en rolstoeltoegankelijke deuren, KiKa, De Special Olympics 2020, Woej en Het Huygens Festival die allemaal op hun eigen moment de bijdrage overhandigd krijgen.


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant