Afbeelding

Geslaagde Glow in the Dark wandeltocht

Actueel 539 keer gelezen

Voorburg - De ruim 70 leerlingen en docenten van het Sint-Maartenscollege die deelnamen aan de Glow in the Dark wandeltocht kwamen op 15 november rond 12.00 uur aan in Voorburg. Zij waren rond middernacht vertrokken vanuit Zandvoort voor de wandeling van 42 km voor het goede doel. 

Het was een zeer koude nacht wat de wandeltocht extra zwaar maakte. De sfeer zat er goed in en de docenten en leerlingen konden elkaar blijven motiveren om door te lopen. Op verschillende plekken, waaronder in Katwijk en Meijendel stonden andere collega's te wachten op de groep om hen van warme dranken en een lekker ontbijtje te voorzien.

Toen de wandelaars rond 12.00 uur het schoolplein op kwamen werden zij onthaald door alle leerlingen en docenten van de school. Op dat moment ging de sponsorloop van de onderbouwklassen van start met een route om de school.

Het Sint-Maartenscollege zamelt op deze Maartensdag geld in voor het goede doel, dit jaar zal dat zijn voor een school op Sint-Maarten. In 2017 is het eiland Sint-Maarten zwaar getroffen door orkaan Irma. Het Sint-Maartenscollege heeft zich verbonden met een middelbare school op het eiland, dat vandaag de dag nog steeds de nasleep voelt van deze verwoestende orkaan. Op o.a. de Maartensdag worden er diverse activiteiten georganiseerd om geld op te halen.
Vorig jaar werd er een astronomisch bedrag van 10.000 euro opgehaald. Het is nog even afwachten welk bedrag de leerlingen dit jaar bij elkaar hebben gelopen.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant