In de vernieuwde Aldi ligt de nadruk op de presentatie van vele versproducten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis (foto: pr).
In de vernieuwde Aldi ligt de nadruk op de presentatie van vele versproducten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis (foto: pr).

Klanten onder indruk van vernieuwde Aldi Voorburg

Actueel 1.490 keer gelezen

Voorburg - De eerste klanten waren vrijdag 15 november al om acht uur aanwezig voor de feestelijke heropening van de vernieuwde Aldi-vestiging aan Mgr. van Steelaan in Voorburg. 

De officiële opening van de winkel werd gedaan door de filiaalleider Wilco Broekman. Na het doorknippen van het rode lint stroomden de vele mensen nieuwsgierig naar binnen en werden direct verrast door de geur van versgebakken broodjes. Klanten waren zichtbaar tevreden met de nieuwe formule van de winkel. De vele klanten krasten prijzen als wake-up lights, scheerapparaten en de hoofdprijs van waardebonnen ter waarde van 250 euro. 

De hele dag bleef het een drukte van belang. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen erg in de smaak. “Wat een mooie openingsdag! Het is dan ook ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen. Daar doe je het tenslotte voor”, aldus de trotse filiaalleider Broekman. De Foodtruck die op de parkeerplaats stond werd veelvuldig bezocht. Daar kon men met producten van Aldi bereide heerlijke, verse gerechtjes proeven.

In de vernieuwde Aldi ligt de nadruk op de presentatie van vele versproducten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. Ook zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en groeit het aantal Fairtrade-producten. De filialen worden zo duurzaam mogelijk ingericht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant