Voorburgs Kwartier in Leidschendam wordt mogelijk overgenomen door Bouwbedrijf Niersman.
Voorburgs Kwartier in Leidschendam wordt mogelijk overgenomen door Bouwbedrijf Niersman.

Deel van Schouten Bouw overgenomen

Actueel 2.228 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Voor kopers van woningen die gebouwd werden door het failliete Schouten Bouw is er weer een sprankje hoop. Bouwbedrijf Niersman uit Voorschoten neemt een groot deel van Schouten Bouw over. Dit is te lezen op de website van Cobouw. 

Met een nieuwe vestiging in Den Haag, waar een deel van personeel van Schouten aan de slag gaat, starten zij in ieder geval begin volgend jaar met drie projecten, in totaal 22 woningen, in Allemansgeest en Wassenaar. Maar ook de projecten in Leidschendam wil Bouwbedrijf Niersman overnemen.

Het bouwbedrijf uit Voorschoten, dat zelf 55 man in dienst heeft, neemt daarnaast veertig van de ongeveer honderd medewerkers over. Daarnaast is het de bedoeling dat Niersman uiteindelijk driekwart van de projecten van Schouten gaat afbouwen. Voor het project Landrijk 2, Allemansgeest en een bouwproject in Wassenaar is al groen licht gegeven. Voor de andere projecten met in totaal 243 woningen, waaronder onder andere Voorburgs Kwartier in Leidschendam, wordt nog druk overleg gevoerd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant