Vooraf aan de opening vond er in het Grand Café een verkorte versie van de workshop luchtdirigeren plaats (Foto's Michel Groen).
Vooraf aan de opening vond er in het Grand Café een verkorte versie van de workshop luchtdirigeren plaats (Foto's Michel Groen). Michel Groen

WZH Vliethof feestelijk geopend

Actueel 1.076 keer gelezen

Voorburg - WZH Vliethof aam de Raadhuisstraat 2 werd dinsdagmiddag feestelijk geopend door burgemeester Klaas Tigelaar onder aanwezigheid van directeur Wooninvest, Marianne Straks, Bestuurder van WZH Evert de Glint en aannemer Thomas van der Berg. 

Vooraf aan de opening vond er in het Grand Café een verkorte versie van de workshop luchtdirigeren plaats die de bewoners die ochtend hebben mogen volgen. Dit werd live uitgezonden in de verschillende huiskamers zodat de bewoners betrokken waren bij de opening. Nadat de burgemeester het lint van de deur naar de mooie binnenplaats doorknipte speelde Show- & Marchingband Forum Hadriani lang zullen ze leven. 

WZH Vliethof in Voorburg is een gezamenlijk project van WoonInvest en WoonZorgcentra Haaglanden. Het woonzorgcentrum ligt op de mooie locatie van het voormalige WZH Rustoord, in het historische centrum van Voorburg aan de Vliet en biedt een comfortabel thuis aan ouderen met dementie.


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant