Op verschillende plaatsen in Leidschendam en Voorburg staan speciale inzamelingsdozen (foto: pr Lions).
Op verschillende plaatsen in Leidschendam en Voorburg staan speciale inzamelingsdozen (foto: pr Lions). Onbekend

Miljoenen koffiepunten stromen binnen bij Lions

Actueel 265 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - De actie van de Lionsclubs om DE-waardepunten in te zamelen voor pakken koffie ten behoeve van de voedselbanken is in volle gang. De actie loopt tot eind december.

Jaap Stelling, coördinator van de actie: "Miljoenen koffiepunten stromen binnen. We kunnen nog geen tussenstand geven, maar gevoelsmatig zitten we iets onder het niveau van vorig jaar om deze tijd. Volgende week is het Kerst en we hopen dat vele mensen dan nog even denken aan onze actie”.

Helaas zij er nog veel mensen noodgedwongen afhankelijk van de voedselbank. Andre ten Have, lid van Lionsclub Voorburg: “In de normale pakketten van de voedselbank zit maar zelden koffie. Dankzij onze actie kunnen ook klanten van de voedselbank het hele jaar door genieten van een kopje koffie”.

Naast de waardepunten zamelen de Lions ook oud en vreemd geld in, waarmee een patiënt in een derdewereldland geopereerd kan worden en zijn zicht terugkrijgt.

De inzamelingsdozen staan in Leidschendam bij Primera (Damlaan 22 en Liguster 67) en in Voorburg bij Primera (Laan van N.O. Einde 294), Kolbe Adviseurs op Ooghoogte (K.J. plein 16), Gemakswinkel Rembrandt (Parkweg 280a), Silvana Senff Women (Wielemakersslop 3) en Tuincentrum Hofwijck (Westeinde 3). 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant