Afbeelding

De Suite verpakt hoog laag bedden als design boxsprings

Algemeen 1.492 keer gelezen

Stap in de wereld van het familiebedrijf ‘De Suite’ en maak kennis met het ambacht van de beddenmakers uit Moordrecht. U zult ontdekken dat er veel meer mogelijk is dan bij de bekende bedden merken of doorsnee beddenspeciaalzaken. Dat is misschien wel het beste te zien bij hun hoog laag bedden die net zo mooi zijn vormgegeven als hun boxsprings, design bedden en houten bedden. Maar nog belangrijker: met of zonder hoog laag functie, elk bed wordt aangepast naar waar uw lijf om vraagt. Want het juiste bed bepaalt de kwaliteit van uw dag.

Wie bij De Suite een doorsnee beddenzaak met een rij boxsprings verwacht komt bedrogen uit. Want de showroom van De Suite is allesbehalve ‘doorsnee’. Direct bij binnenkomst wordt u ondergedompeld in een paradijs van ambacht, stijlvolle slaapkamers en prachtige bedden en boxsprings. Wie goed oplet hoort geen muziek, maar wel de geluiden uit de werkplaats waar ijverig wordt gewerkt voor een toekomstige eigenaar van een De Suite bed.En als u wilt weten wat deze beddenmakers, stoffeerders en meubelmakers precies doen, dan is de persoonlijke rondleiding door de werkplaats van harte aan te bevelen.

State-of-the-art hoog-laag bedden
De Suite zorgt niet alleen voor de productie en levering van de bedden en boxsprings direct aan de consument. Maar ook productontwikkeling en productontwerp vormen een groot deel van de dagelijkse bezigheden. Met name neven Wim en Rutger Hofman trekken hier de kar. Zo ontstond 21 jaar geleden het eerste hoog laag bed in de stijl van een boxspring: een nieuw type bed en direct beschikbaar voor consumenten. Inmiddels hebben zij al vele hoog laag boxsprings in uiteenlopende stijlen ontworpen en genieten duizenden tevreden klanten in Nederland en België elke dag van een hoog laag bed van De Suite.

Ook op het gebied van ‘goed slapen’ nemen ze bij De Suite graag het voortouw door nieuwe dingen te bedenken en te innoveren in producten die gelijk toegepast kunnen worden. Bijvoorbeeld met de eucalyptus stoffen voor matrassen, die zorgen voor extra souplesse en een snellere verdamping van transpiratie. Uniek is ook de FPS-ontspanningstechnologie, waarbij de kwaliteit van slapen naar een heel ander niveau wordt gebracht. Door voor het slapen te relaxen met één van de behandelprogramma’s zorgen laag frequente geluidsgolven voor een diepere staat van ontspanning.

H2 Design bed voor nu, zorgbed voor later
De Suite maakt stijlvolle bedden en boxsprings, waarvan u in een handomdraai een zorgbed maakt. Bent u 50-plusser en is het bed aan vervanging toe, dan kunt u overwegen om aan één of beide zijden een hoog laag functie in te bouwen. Een nieuw bed of nieuwe boxspring kiest u immers voor lange tijd. U hoopt het niet nodig te hebben, maar áls het nodig is, dan is het fijn dat u direct beschikking heeft over een hoog laag functie. Dat is voor uzelf fijn, maar ook voor de partner die zijn of haar rug zo min mogelijk wilt belasten.

U kunt een hoog laag verstelbaar bed combineren met een ‘gewoon’ elektrisch bed met verstelbaar rug- en beengedeelte. Aan de vormgeving van het linker- en rechterdeel is geen enkel verschil waar te nemen. Ook als u een hoog laag boxspring typeert als een senioren bed, dan zal die in de modernste slaapkamer nog niet misstaan. Voor degene die houdt van design en mooie spullen, voelt zich bij De Suite direct thuis.

H2 Makkelijk opmaken en schoonmaken
Een hoog laag bed zorgt voor comfort en gemak waar u elke dag veel plezier van zult hebben. De techniek wordt namelijk veel gekozen om het wekelijkse verschonen van het bed makkelijker te maken. Het opmaken van het bed bespaart u de worsteling van het opmaken door simpelweg het hele slaapoppervlak omhoog te brengen. De bedden zijn eenvoudig deelbaar, zodat u ook de moeilijke hoeken tussen de matrassen makkelijk kunt bereiken. Een deelbaar bed is bovendien handig voor het schoonmaken onder het bed.

Persoonlijk advies voor het beste bed
Goed slapen is enorm belangrijk, want een goede nachtrust geeft uw lichaam en geest energie voor overdag. Met de juiste ondersteuning kunnen de spieren ontspannen terwijl uw wervelkolom recht blijft. Dat is niet alleen fijn als u ‘gewoon’ goed wilt slapen, maar ook als u fysieke klachten zoals lage rugpijn heeft.

Het leuke is dat u bij De Suite praat met échte vakmensen. Vakmensen die al jarenlang bedden op maat maken. Al 40 jaar werken ze bij De Suite aan het ontwerpen, produceren en leveren van topkwaliteit bedden en boxsprings. De enorme vakkennis op het gebied van goed slapen en passie voor het perfecte bed geeft al snel een vertrouwd gevoel: voor veel mensen is het een eye-opener hoe aangenaam het is om samen met een beddenmaker naar een oplossing te zoeken.

Het juiste bed kopen is niet makkelijk, want slaapwensen zijn uitermate persoonlijk. Wat is het juiste matras? Kiest u niet te zacht of te hard? Is een boxspring voor mij geschikt? Met dit soort vragen zijn ze bij De Suite dagelijks bezig. Daarom wordt er ook de tijd genomen om goed te luisteren naar uw persoonlijke situatie. Oplossingsgericht en met verstand van zaken vinden zij altijd een weg voor iedereen zijn of haar ideale bed te maken. Dat kan zowel met als zonder hoog laag functie zijn, want aan de buitenzijde ziet u geen verschil.

Bezoek de showroom in Moordrecht
In Moordrecht heeft u alle ruimte om rustig rond te kijken en staat Wim Hofman of een van zijn drie zoons voor u klaar. Zij helpen u met het beste bed zowel wat betreft slaapcomfort, verstelbaarheid als het design. Daarnaast is De Suite dé specialist voor de complete slaapkamer met creatieve slaapkamer ideeën en de mooiste combinaties van bedden, slaapkamerkasten en gordijnen.

De Suite, Bedden & Complete Slaapkamers
Zuidplaspolderweg 11
2841 DC Moordrecht
T. 0182-375022

info@desuite.nl  
www.desuite.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant