Het kersverse echtpaar met hun bruidsjonker in het wat blauwige licht van de kunstijsbaan (eigen foto).
Het kersverse echtpaar met hun bruidsjonker in het wat blauwige licht van de kunstijsbaan (eigen foto).

Agent Mike op ijsbaan door vriendin verrast met complete bruiloft

Actueel 3.212 keer gelezen

Leidschendam - Op oudejaarsavond is Diana (Daan) Meijer op de kunstijsbaan bij De Volle Maan in Leidschendam in het huwelijksbootje gestapt met haar lieve vriend Mike. 

Het was niet een ‘gewone’ bruiloft gezien het feit dat Mike hier namelijk helemaal niets van wist. Hij ging die middag gewoon naar zijn werk voor een avonddienst bij de politie. Maar al zijn collega’s zaten in het complot en hebben meegeholpen om deze actie te doen slagen.

Op oudejaarsavond om half 8 werd hij naar een melding geroepen op de schaatsbaan in Leidschendam. Bij aankomst waren alle gasten al gearriveerd op het ijs en schaatste Mikes aanstaande vrouw (nog onherkenbaar) op hun favoriete nummer rondjes op het ijs. 

Nadat de verlichting op de ijsbaan uitging en er alleen nog vuurkorven brandden, werd Mike overvallen door al zijn vrienden en familie en kreeg hij te horen dat hij en zijn Daan een half uurtje later elkaar het jawoord zouden gaan geven. Op deze unieke locatie werd de ceremonie op het ijs voltrekken. 

Uiteraard was er daarna een openingsschaatsdans en vervolgens een groot feest met eten, drinken en natuurlijk vuurwerk.

“Mijn beweegredenen om dit voor Mike te organiseren is dat ik hem een keer in het zonnetje wilde zetten”, aldus zijn kersverse echtgenote. “Mike is iemand die altijd voor iedereen klaar staat en alles regelt. Hij heeft met zijn 36-jarige leeftijd veel te verduren gehad. Hij is zijn vader en zijn eerste vrouw verloren. Laatstgenoemde is aan kanker overleden. Mike zet zich sindsdien regelmatig in voor het kankerfonds. Hij fietst bijvoorbeeld ieder jaar de Alpe d’HuZes.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant