Afbeelding

Steun de Stichting Wijkband Sukun - Voorburg-Noord

Actueel 260 keer gelezen

Voorburg - Kinderen uit de Malangse achterstandswijk Sukun ontvangen het hele jaar door van Stichting Wijkband Sukun-Voorburg-Noord (SUVONO) hulp om naar school te kunnen blijven gaan. 

Suvono is een stichting in Malang die zich al 15 jaar bezig houdt met hulp op het gebied van onderwijs voor kansarme kinderen. Deze hulp wordt gegeven omdat de kinderen dan neutraal en goed onderwijs kunnen volgen, vrij van indoctrinatie van welke richting dan ook. Zo worden kinderen geholpen om internationaal georiënteerd te zijn en een rol kunnen gaan spelen in de toekomst van Indonesië en hierbij ook een goede band met Nederland zullen blijven behouden. 

Deze kinderen helpen ook mee met acties op straat, zoals het uitdelen van maaltijden aan daklozen in het stadscentrum van Malang. Regelmatig worden voedselpakketten verstrekt. 

Om ook in 2020 door te kunnen gaan heeft SUNOVO hulp hard nodig. Men kan een paar maanden komen helpen in Malang of anders een bijdrage sturen naar rekening NL26 INGB 0004 2894 74 t.n.v. STG Wijkband Sukun Voorburg-N. 

Zie ook www.suvono.com. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant