Bij Schoorwijck kun je een ‘Nikita’-beeldje maken, een blije meid, slank en gekleed in een lange, zwierige rok (foto: pr).
Bij Schoorwijck kun je een ‘Nikita’-beeldje maken, een blije meid, slank en gekleed in een lange, zwierige rok (foto: pr).

Maak je eigen 'Nina'-beeldje in WZH Schoorwijck

Actueel 914 keer gelezen

Leidschendam - Aansluitend op het succes van de workshops ‘Nana’s maken’ biedt WZH Schoorwijck vaardige handen nu de mogelijkheid om een ‘Nikita’ te maken.

Wie is Nikita? Nikita staat voor een Blije Meid, slank en gekleed in een lange, zwierige rok. Zij is als het ware de tegenhanger van de Vrolijke, volle Nana. De workshop bestaat uit drie lessen en wordt gegeven op de maandagen 3, 10 en 17 februari van 14.00 - 16.30 uur in het ontmoetingscentrum van WZH Schoorwijk, Zaagmolenstraat 96 in Leidschendam.

In de eerste les wordt de basis voor het beeldje gelegd met behulp van installatiedraad, aluminiumfolie en schilderstape. In de tweede les krijgt Nikita haar vorm door middel van papier-maché, waarna het beeldje in de derde les geheel naar eigen inzicht wordt beschilderd en zo haar definitieve vorm en kleur krijgt. Ook voor deze workshop is ervaring niet vereist, zodat iedereen kan meedoen door zijn of haar creativiteit in te zetten en zo een geheel eigen beeld te maken. 

De kosten voor deze minicursus bedragen €25, inclusief materialen en consumpties, contant te voldoen bij de eerste les.Voor nadere informatie en inschrijving (tot uiterlijk 28 januari) kan men terecht bij Lida Teunissen, per mail ahteunissen@hetnet.nl of telefonisch via 06 53 88 40 13.Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers, inschrijving vindt plaats in volgorde van aanmelding.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant