Opening van Drankenspeciaalzaak Peet aan de Damstraat in Leidschendam door Jolanda's vader en (dus) de schoonvader van 'Peet' Verbeek (foto: Ot Douwes).
Opening van Drankenspeciaalzaak Peet aan de Damstraat in Leidschendam door Jolanda's vader en (dus) de schoonvader van 'Peet' Verbeek (foto: Ot Douwes). OT DOUWES

Drankenspeciaalzaak Peet officieel geopend

Actueel 1.685 keer gelezen

Leidschendam - Peter Verbeek heeft zich na bijna 22 jaar van Gall & Gall losgemaakt. Zijn winkel aan de Damstraat in Leidschendam is aangepast aan een totaal andere formule, waarbij nu allerlei bijzondere dranken te verkrijgen zijn, naast de bekende soorten.

Verbeek heeft zich aangesloten bij úw topSlijter, een samenwerkingsverband van circa 80 zelfstandige slijters. Zo kan hij mooie wijnen, whisky’s en ander gedistilleerd aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs. Onder de winkel bevindt zich de Schatkelder, waar Europese wijnen zijn gepresenteerd en de pareltjes op het gebied van whisky. Proeven en genieten staan centraal. 

Naast een ruim assortiment rum, cognac, armagnac, calvados en gin is er in de Schatkelder een theeafdeling ingericht. Jolanda Verbeek, de vrouw van Peter, is gestart met haar eigen webshop thee-tijd.nl. De schatkelder fungeert als afhaalpunt van thee en er worden theeparty’s gehouden. 

Peter, Mkie en Jolanda Verbeek: "Het gaat ons om genieten. Wij verkopen een feestje."

Zie ook www.drankenspeciaalzaakpeet.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant