Genieten van pannenkoeken in het clubhuis van Scouting Sint Maarten Hildegard voor de scouts die naar de jamboree gaan (foto: pr).
Genieten van pannenkoeken in het clubhuis van Scouting Sint Maarten Hildegard voor de scouts die naar de jamboree gaan (foto: pr).

SMHG bakt pannenkoeken voor Nationale Jamboree

Actueel 345 keer gelezen

Voorburg - Meer dan 100 bezoekers hebben afgelopen zaterdag genoten van de overheerlijke pannenkoeken van de SMHG-scouts.

De verkenners en gidsen, jeugdleden van 11 t/m 14 jaar, hadden samen met de leiding het clubgebouw omgetoverd tot een pannenkoekenrestaurant.De gasten werden verwelkomd en konden hun jas kwijt in heuse garderode. Daarna werden ze naar de gereserveerde tafel gebracht. Scouts liepen af en aan om de bestellingen op te nemen en deze daarna weer uit te serveren. De rollen waren goed verdeeld. Er waren scouts die zich richten op het bakken van de pannenkoeken, toetjes maken, drankjes inschenken, bestellingen opnemen en serveren, tafeldekken en afruimen, garderobe, gastheerschap en afrekenen.

Deze activiteit is door de scouts georganiseerd om hun kampgeld voor de Nationale Jamboree in Zeewolde bij elkaar te verdienen. Dat is hen gelukt door hun goede samenwerking, de hulp van sponsors en alle bezoekers. Deze zomer gaan zij naar de Nationale Jamboree op Landgoed Zeewolde, waar zij samen met zowel Nederlandse en buitenlandse groepen 8 fantastische dagen hopen te gaan beleven op hun kamp. 

Kijk voor meer informatie over de activiteiten van scouting SMHG op de website www.smhg-nl of ga eens langs op de Veurselaan in Voorburg.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant