Logo hetkrantje-online.nl
Voorzitter Rob Westdorp (VVV) en Jacob de Boer (directeur De Boer Maatwerk in Keukens) schudden elkaar de hand (foto: Remco Bruijne).
Voorzitter Rob Westdorp (VVV) en Jacob de Boer (directeur De Boer Maatwerk in Keukens) schudden elkaar de hand (foto: Remco Bruijne).

De Boer Maatwerk in Keukens de nieuwe sponsor van VVV

  •   320 keer gelezen

Leidschendam - VVV heeft een nieuwe hoofdsponsor. Vorige week tekenden VVV en De Boer Maatwerk in Keukens een overeenkomst voor 4 jaar.

Rob Westdorp, voorzitter van VVV en Jacob de Boer, directeur/eigenaar van De Boer Maatwerk in Keukens, hebben een lange relatie. De Boer is tevens voorzitter van tafeltennisclub Taverzo in Zoetermeer, waarmee VVV een uitstekende samenwerking heeft. De Boer was afgelopen augustus al hoofdsponsor van het succesvolle VVV Top-12-toernooi en terugkijkend bleek die samenwerking voor beide partijen erg prettig verlopen.

De Boer: “Ik denk zowel in mijn zakelijke als in mijn sportieve leven meer in mogelijkheden dan in bedreigingen en draag sport in het algemeen een warm hart toe. VVV is een geweldige club met een hechte sfeer, een enthousiast kader en veel mogelijkheden. Wij steunen zo’n club met veel plezier.”.

Westdorp: “Deze samenwerking is prachtig voor VVV omdat we eenzelfde visie hebben en een sponsor met echt hart voor de sport op onze shirts is natuurlijk ideaal.”De ‘keukenboer’ werkt met de modernste uitrusting, maar levert ouderwetse kwaliteit in maatwerk voor een scherpe prijs. Het bedrijf is een familiebedrijf dat hecht aan een goede relatie met de klanten. Door sponsoring wil het bedrijf maatschappelijk ook een steentje bijdragen."

Meer berichten