In de voorjaarsvakantie kun je in Theater Ludens de musical Pocahontas oefenen en uitvoeren op het podium (foto: Christopher A. Dominic).
In de voorjaarsvakantie kun je in Theater Ludens de musical Pocahontas oefenen en uitvoeren op het podium (foto: Christopher A. Dominic).

Speel in voorjaarsvakantie mee met musical Pocahontas

Actueel 228 keer gelezen

Voorburg - Tijdens de voorjaarsvakantie kun je op dinsdag 25 februari meespelen in de musical: Pocahontas van Trias, Centrum voor de Kunsten. Kom van 10:00-16:30 uur naar Theater Ludens in Voorburg om er een leuke dag van te maken.

Er wordt de hele dag gerepeteerd en daarna treed je meteen op voor je eigen publiek in het theater in Voorburg. Gezorgd wordt voor drinken en een snack, maar vergeet niet een lunchpakketje mee te nemen.

Stel je voor dat je wordt meegenomen naar Noord-Amerika waar twee verschillende werelden elkaar kruisen. Die van de Britse Kolonisten en de lokale indianen. De dochter van het indianenopperhoofd, Pocahontas wil weten wat er om haar heen gebeurt. Plots ontmoet ze Britse avonturier John Smit, waar ze onmiddellijk voor valt. Helaas ontstaan er al gauw botsingen tussen de twee verschillende werelden ‘Wie de aarde zo begeert, vindt slechts aarde tot hij leert’. De vraag is: zullen Pocahontas en John Smit nog lang en gelukkig leven?

Voor deze dag is er een bedrag van €45 vastgesteld, om te mogen deelnemen aan de musical. Ben je in bezit van een Ooievaarspas, dan kun je gratis meedoen. De musical Pocahontas vindt plaats bij Jeugdtheaterschool (Theater Ludens) aan het Burgermeester Feithplein 95 in Voorburg. Gestart wordt om 10:00 uur. Meer informatie op stichting-trias.nl/cursus/vakantie-activiteiten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant