Zaal vol bridgers bij bridgeclub Leidschenhage tijdens de jaarlijkse bridge van Soroptimistclub Voorburg-Rijswijk e.o. (foto: pr).
Zaal vol bridgers bij bridgeclub Leidschenhage tijdens de jaarlijkse bridge van Soroptimistclub Voorburg-Rijswijk e.o. (foto: pr).

Bridgen bij Soroptimisten voor goede doelen

Actueel 383 keer gelezen

Leidschendam - Soroptimistclub Voorburg-Rijswijk e.o. organiseert op zaterdag 14 maart weer de jaarlijkse bridgedrive. 

Voor € 60,- per paar kan men een dag bridgen in het Bridgehome Leidschenhage aan de Dobbelaan 1 te Leidschendam. Tussendoor krijgt u een lunch en zelfgemaakte lekkernijen bij de koffie, of een borrel, en steunt u het goede doel. De drive vindt plaats tussen 10.30 en 17.00 uur. 

De goede doelen die dit jaar door Soroptimistclub Voorburg-Rijswijk e.o. worden ondersteund hebben als thema vrijheid. Zo is er het project Cochambamba in Bolivia, waar vrouwen training krijgen om hen te leren om beter te kunnen voorzien in hun eigen onderhoud.

Daarnaast wil de club een bijdrage leveren aan het project ‘Zij aan zij’ van het Leger des Heils. Jonge moeders met een rugzak aan problemen worden daarin een jaar ondersteund om hun leven weer op de rit te krijgen.

Aanmelden kan op soroptimistbridge@hotmail.com of via tel. 06-12644147.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant