Afbeelding
Coronavirus

Vooralsnog geen nieuwe besmettingsgevallen Leidschendam-Voorburg

Actueel 873 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Vooralsnog zijn er vandaag (12 maart) geen nieuwe besmettingen met het coronavirus geconstateerd in de gemeente Leidschendam-Voorburg. In de buurgemeenten Pijnacker-Nootdorp en Wassenaar echter wel.

Twee mannen van in de veertig uit Pijnacker-Nootdorp en een vrouw van in de zestig uit Wassenaar zijn besmet met het nieuwe coronavirus. Dit is vastgesteld na laboratoriumonderzoek. Deze personen hebben geen relatie tot elkaar. Ze zitten met ziekteverschijnselen in thuisisolatie.

Zoals gisteren gemeld, zijn drie eerdere patiënten inmiddels volledig hersteld. In totaal zijn er in regio Haaglanden nu nog vijftien mensen besmet met het virus.

GGD Haaglanden is direct een contactonderzoek gestart om in kaart te brengen met wie deze personen tijdens de besmettelijke periode contact hebben gehad. Deze mensen worden door de GGD benaderd. Zij moeten tijdens de incubatietijd van 14 dagen hun gezondheid in de gaten houden. Als zij klachten krijgen die passen bij het nieuwe coronavirus, wordt hen gevraagd thuis te blijven en contact op te nemen met GGD Haaglanden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant