Nadat de optocht al eerder niet doorging vanwege harde wind, wordt er ook geen optocht op 21 maart gehouden (archieffoto Michel Groen).
Nadat de optocht al eerder niet doorging vanwege harde wind, wordt er ook geen optocht op 21 maart gehouden (archieffoto Michel Groen). MG FOTOGRAFIE VOORBURG
CORONA

Ook uitgestelde carnavavalsoptocht gaat niet meer door

Actueel 618 keer gelezen

Leidschendam - In navolging van de maatregelen van de overheid zijn getroffen in de strijd tegen het coronavirus heeft Carnavalsvereniging De Damzwabbers uit Leidschendam besloten om de optocht op zaterdag 21 maart ook af te gelasten.

“Bedankt voor iedereen die er tot het laatst in is blijven geloven, voor een ieder die heeft geholpen om onze mooie wagens te maken en natuurlijk iedereen die de vereniging op welke manier dan ook gesteund of gesponsord heeft”, aldus de carnavalsvereniging in een verklaring. “Een speciaal bedankje in deze voor de gemeente Leidschendam-Voorburg, die op alle fronten mee hebben gedacht en supersnel hebben geschakeld nadat de optocht van 22 februari 2020 door de harde wind verplaatst moest worden. Het is ondanks het grote gemis van de optocht toch een geweldig seizoen geweest.”

De Damzwabbers hebben nog wel de winnaars van de puzzel uit de Zwabberkrant getrokken. De 1e prijs (dinerbon Restaurant Gina) gaat naar Anita Vreeswijk; de 2e prijs (dinerbon Restaurant Volle Maan) is voor de fam. M. Alkemade en de 3e prijs (ontbijtje 2 personen Bistro Nr. 11) is gewonnen door Jessica van Velzen. De troostprijs (dinerbon 2e menu gratis restaurant De Pepermolen) is voor Stef Kroesemeijer.

"Dit jaar dus helaas geen optocht, maar in 2021 gaan we er een nog groter feest van maken", aldus de Damzwabbers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant