Oproep om lokaal te kopen en t bestellen in het Huygenskwartier in Voorburg (foto: pr).
Oproep om lokaal te kopen en t bestellen in het Huygenskwartier in Voorburg (foto: pr).

Hulpinitiatief voor lokale ondernemers in nood

Actueel 502 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Onder de naam Support Your Locals L-V heeft een groep lokale creatieve bedrijven op initiatief van Ingrid Leystra, Eric Bouwman en Dave Fisser de krachten gebundeld om lokale ondernemers in nood te helpen met media-aandacht via social media, maar ook met persoonlijke hulp op dit vlak.

Om de Support Your Locals L-V een vliegende start te geven is de facebookpagina van A Walk in the Park omgedoopt in www.facebook.com/LVSupportYourLocals/. Hierdoor is er al direct een groot lokaal bereik ontstaan. De organisatie roept iedereen op om deze pagina nu zoveel mogelijk te liken en delen om een nog groter lokaal bereik te laten ontstaan.

Op deze pagina verschijnen foto's en video's van lokale ondernemers om belangrijke info te delen en te laten zien dat ze er nog zijn. Ook is persoonlijke hulp bij social media mogelijk. Ondernemers die met wat voor vraagstukken dan ook op gebied van sociale media worstelen in deze hectische tijd kunnen zich aanmelden en worden de komende week gratis geholpen waar mogelijk. Meer informatie over deze persoonlijke hulp is te zien op het filmpje gepost op eerdergenoemde pagina.

Het Support Your Locals LV Team is te bereiken via: e-mail:  info@supportyourlocalslv.nl  (bij voorkeur), genoemde facebookpagina , of tel. 06-12793005.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant