Eva Tsangaris schrijft, wat doe jij? Foto tijdens het Open Podium op 14 februari (archieffoto  Henk Knoester).
Eva Tsangaris schrijft, wat doe jij? Foto tijdens het Open Podium op 14 februari (archieffoto Henk Knoester).

Open Podium Talentenloods voor jeugd deze keer digitaal

Actueel 292 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Ook het Open Podium Talentenloods in Theater Ludens is komen te vervallen door de Corona maatregelen.

"Maar juist nu is het belangrijk gemotiveerd te blijven en je schouders eronder te zetten!", aldus Angelique Schipper van de Stichting Talentenloods. "Daarom hebben wij een alternatief bedacht om het talent van onze jeugd in Leidschendam-Voorburg toch voor het voetlicht te brengen: digitaal! Je kunt op twee manieren meedoen. Stuur een filmpje of schrijf een verhaal over jouw talent.

Net als bij het ‘gewone’ Open Podium zijn alle talenten welkom en zijn er twee leeftijdscategorieën: jeugd basisscholen en jeugd 12-21 jaar. Net als bij de gewone Open Podium-avonden worden Two Talents per leeftijdscategorie gekozen, die nogmaals in de schijnwerpers gezet gaan worden op de Slotbijeenkomst. Deze zou overigens op 16 mei worden gehouden, maar die kan waarschijnlijk niet doorgaan. Als er een nieuwe datum vastgesteld is, wordt deze bekendgemaakt via deze krant en op social media.

Doe je mee aan het digitale Open Podium? Stuur je filmpje/verhaal op voor 1 mei naar info@talentenloods.nl. Alle inzendingen krijgen voor 1 juni bericht. Kijk ook op de website Talentenloods.nl en op de Facebookpagina voor meer informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant