Tieneke aan het opruimen op een kruispunt bij Leidschendam.
Tieneke aan het opruimen op een kruispunt bij Leidschendam.
EVEN ERUIT

Opruimchallenge met Tieneke en Toos

Actueel 299 keer gelezen

Leidschendam - Tieneke en Toos van Kindertheater Deepdeep hebben een leuk opruimspel bedacht en hebben hier een leuk filmpje van gemaakt. 

"Omdat ook wij, Karin en Stephanie, ook getroffen zijn door de gevolgen van de coronacrisis zijn wij onze activiteiten tijdelijk gaan aanpassen. We willen graag mensen nu bewust maken van het vele zwerfafval. Er ligt langs de wegen, in bosjes en op pleinen zoveel zwerfafval dat we daar graag op een ludieke wijze wat aan doen."

"Als mensen en kinderen even een ‘frisse neus’ gaan halen kunnen ze wat ons betreft een zakje meenemen en wat zwerfafval opruimen. Voor kinderen hebben we zelfs wat opruimspelletjes bedacht", aldus Tieneke. "Als je een wandelingetje gaat maken of écht even naar buiten wilt maak er dan een opruimspel of opruimchallenge van. Je kunt er natuurlijk met z'n tweeën een wedstrijdje van maken of als je alleen bent doe je de challenge door elke dag een uurtje op te ruimen, maak een foto, gooi de rommel in de prullenbak. De volgende dag maak je weer een foto van de buit van een uur."

Post je foto op instagram met #tieneketoos.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant