Afbeelding
KOOP LOKAAL

Frisse lentebiertjes bij de Voorburgse Bierwinkel

Actueel 1.027 keer gelezen

Voorburg - Wat is er nu heerlijker dan een fris lentebiertje tijdens deze zonnige dagen. Bekijk het ruime assortiment van de Voorburgse Bierwinkel die in deze coronatijd gewoon open is.

“Wij hebben natuurlijk maatregelen getroffen volgens de RIVM-richtlijn”, zegt eigenaar René Ginder. “Er mogen maar twee klanten tegelijkertijd in de winkel zodat er voldoende afstand gehouden kan worden.”

De Voorburgse Bierwinkel heeft voor iedere dag in het jaar of voor elke gelegenheid wel een biertje in het assortiment. “Of je nu houdt van zwaar of licht, van fruitig of bitter, er is altijd een bier die bij jouw smaak past.” Met de 400 verschillende biersoorten blinkt deze bijzondere winkel in de Wielemakersslop 8-10 uit in een enorme keuze aan speciaalbieren.

Bij De Voorburgse Bierwinkel vind je bieren van kleine en wat grotere brouwerijen die niet in de supermarkt te verkrijgen zijn. “Leuk om te noemen zijn de lentebieren van de lokale bierbrouwerijen.” Lentebieren zijn fris van smaak en daarom heerlijk om te drinken op een zonnige lentedag. René noemt de lentebiertjes van de Haagsche brouwer De Kompaan zoals de Levensgenieter en Wannabee. Ook bijzonder is het witbier van de Wassenaarse brouwerij Crooked Spider. Dit biertje heeft de naam Wassenaarse Slag. En van de brouwerij EIber heeft René het biertje ‘Achter de Duinen’ in de schappen staan. “Heel leuk om cadeau te geven maar nog leuker om er zelf van te genieten.”

“Nu iedereen meer thuis is en lekker op het balkon of terras van het mooie weer geniet, hoort daar natuurlijk ook een lekker biertje bij.”

Voorburgse Bierwinkel, Wielemakersslop 8-10 2271 CZ Voorburg, tel. 070-4448632 of 06-15606170. Zie ook www.voorburgsebierwinkel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant