Afbeelding
KOOP LOKAAL

Thuis uit eten met Brasserie de Koepel

Actueel 1.427 keer gelezen

Voorburg - “Dat had ik 16 maart niet durven dromen”, zegt Leo Langh eigenaar/chef-kok van Brasserie de Koepel.

Op 16 maart moest zijn zaak direct sluiten vanwege de coronauitbraak maar nu draaien ze bijna gewoon door als afhaalrestaurant. Met klassiek Internationale gerechten op de menukaart die online te bestellen zijn, zorgen zij ervoor dat veel inwoners heerlijk uit eten gaan in eigen huis. “Het loopt naar omstandigheden heel goed. Wij zetten regelmatig nieuwe gerechten op de kaart en deze kunnen de mensen online via onze website bestellen.” Met gerechten als kreeftensoep, Hollandse garnalen, bieslook en Rouille, Pain gris en gegrilde tournedos met truffelsaus, voorjaarsgroenten, aardappelsalade loopt het water je direct in de mond.

Leo is onder indruk van de overweldigend hoeveelheid bestellingen die hij inmiddels heeft binnengekregen. “Het is hartverwarmend al die positieve en leuke reacties die wij hebben mogen ontvangen.”

De RIVM veiligheids- en hygiëneregels worden bij Brasserie de Koepel strikt nageleefd. Zo wordt er in shifts gewerkt zodat er voldoende ruimte is om 1,5 meter van elkaar te werken.

Nu het restaurant is gesloten, grijpt Leo zijn kans om binnenkort het restaurant volledig van binnen en buiten te laten renoveren. “Dit stond al op de planning maar dat hebben we nu naar voren gehaald.” Alles wordt geverfd, er komen nieuwe meubels en nieuwe gordijnen.

Bestellen kan van dinsdag tot en met zondag via de website of telefonisch tussen 15.00 en 17.00 uur via 070 369 35 72. Tussen 17.00 en 19.00 uur kunnen de bestellingen kant en klaar worden afgehaald om thuis in de magnetron te worden opgewarmd.

Brasserie de Koepel, Oosteinde 1 Voorburg, tel. 070 369 35 72. Zie ook www.brasseriedekoepel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant