Afbeelding
KOOP LOKAAL

Verfhandel Van Laar voor al uw buitenschilderwerk

Actueel 898 keer gelezen

Leidschendam - Voor buitenschilderklussen is het nu het moment bij uitstek. “Bij ons is dat zeker te merken”, vertelt Debbie van Laar van verfhandel Van Laar. “Veel mensen zijn, nu zij toch veel thuis zijn, gestart met het verven van de buitenboel. Met dat mooie weer is dat natuurlijk ideaal.”

In de winkel heeft Debbie de nodige maatregelen getroffen zodat haar klanten voldoende afstand tot elkaar kunnen houden. “Er staan strepen op de grond en er mogen maximaal vijf klanten in de winkel.” Klanten weten verfhandel Van Laar ook via de mail te vinden. “Ik geef advies via de mail en zorg ervoor dat de spullen klaarstaan in de winkel.”

Voor het buitenschilderwerk wordt veel gebruik gemaakt van de duurzame verf van Sigma. Sigma S2U Allure is ideaal voor het schilderen van de kozijnen en buitendeuren. Uiteraard is de lak ook te gebruiken op al het andere houtwerk buiten. In de juiste omstandigheden heb je tot 10 jaar lang geen onderhoud.

Er zijn daarnaast steeds meer merken die water gedragen lak aanbieden, ook voor buiten. Bijvoorbeeld de authentieke Engelse merken Little Green en Farrow & Ball. Ook voor kleinere objecten is deze verf zeer geschikt omdat er kleine sample potjes te koop zijn in de winkel. “Veel mensen verven ieder jaar de kabouters en de kippen, dan is zo’n klein potje natuurlijk erg handig. Maar met een restantje muurverf is het ook mogelijk om bijvoorbeeld terracotta bloempotten van een mooi kleurtje te voorzien.”

Verf is allang niet meer het enige product dat Verfhandel Van Laar aanbiedt. Er staan kasten vol met behangboeken van gerenommeerde merken en ook gordijnen en karpetten zijn er in vele stalen te vinden. De winkel is inmiddels meer een gezellige interieurwinkel.

Bij inwoners uit Leidschendam en Voorburg bezorgt verfhandel Van Laar aan huis. Mail uw bestelling naar damlaan@verfhandelvanlaar.nl, dan neemt Debbie of een van haar collega’s zo snel mogelijk contact met u op. Verfhandel Van Laar, Damlaan 56, Leidschendam, tel. 070-327 0171. Meer informatie op www.verfhandelvanlaar.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant