Afbeelding
Afhalen en bezorgen

Bestel vanaf vandaag online bij Howdy's!

Algemeen 506 keer gelezen

Nootdorp - Thuis genieten van de lekkerste pannenkoeken van Howdy's? Dat kan vanaf 7 mei, op donderdag tot en met zondag! Bestel handig en snel online op howdys.nl/afhalen-bezorgen.

Horecaman Piet Vergeer uit Nootdorp is blij dat eindelijk alles weer een beetje gaat lopen. "Vanwege de coronacrisis is ook Howdy's gesloten. Wij hebben daarom besloten om tot zeker eind dit jaar te gaan bezorgen, ook als het restaurant weer open mag. Afhalen is ook mogelijk!" Piet zijn favoriete pannenkoek staat ook op het menu dat online is te bestellen: "Dat is de Chili Chicken met gekruide kip, kaas, champignons, paprika, ijsbergsla en een zachte knoflooksaus", vertelt hij smakelijk.

Pannenkoek van de maand met aardbeien van kwekerij de Hoogse Wetering
Maar ook de pannenkoek van de maand is een grote favoriet van Piet. "Dat is een pannenkoek geserveerd met verse Hollandse aardbeien van kwekerij de Hoogse Wetering uit Pijnacker. Er gaat ook heerlijke Romanoffsaus overheen!"

Howdy's bezorgt de lekkerste pannenkoeken in de volgende plaatsen: Nootdorp, Pijnacker, Delfgauw, Oude Leede, Ypenburg en Leidschenveen. Alle pannenkoeken worden met poedersuiker en stroop geleverd. Er is een enorme keuze aan pannenkoeken te vinden op: howdys.nl/afhalen-bezorgen.

Naast bezorgen is zelf afhalen ook een mogelijkheid. Donderdag en vrijdag kunt u afhalen of bezorgt Howdy's  tussen 17:00 en 20:30 uur. Op zaterdag en zondag tussen 16:00 en 20:30 uur. Minimale bestelling is € 15,00. Let op: Bestel je onder de € 30,00? Dan zijn de bezorgkosten € 2,50 (zelf even aanvinken!) Uw dieetwensen kunt u bij de opmerkingen invoegen (glutenvrij, ei en/of melkvrij).

- https://howdys.nl/afhalen-bezorgen 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant