De pakketten staan alweer klaar voor de verkoop in de drive-through van Van Leeuwen Catering (foto: pr).
De pakketten staan alweer klaar voor de verkoop in de drive-through van Van Leeuwen Catering (foto: pr).

Drive-through Van Leeuwen Catering groot succes

Actueel 1.898 keer gelezen

Leidschendam - Van Leeuwen Catering heeft op 1 en 2 mei aan De Star in Leidschendam haar eerste drive-through georganiseerd. De drive-through was een groot succes. Met dit initiatief wil Van Leeuwen voedselverspilling voorkomen.

In verband met het COVID-19 virus zijn kantines en bedrijfsrestaurants gesloten en er is nog veel onzekerheid wanneer deze weer opengaan. Medewerkers van VLC hebben enthousiast meegedacht over wat er gedaan kan worden met de voorraad op hoofdkantoor en locaties. Zo kwam het idee voor een drive-through naar voren. Medewerkers hebben met de voorraad op het hoofdkantoor diverse pakketten samengesteld. Niet alleen op het hoofdkantoor maar ook op diverse locaties is door medewerkers een drive-through georganiseerd. Nadat dit gecommuniceerd was via diverse kanalen, kwamen er al veel leuke reacties en belangstellende berichten.

Geïnteresseerden konden met de auto langs rijden en vervolgens diverse pakketten kopen. Dagen van te voren waren er al zoveel pakketten besteld dat in eerste instantie niet kon worden gegarandeerd dat alle pakketten nog beschikbaar waren op 2 mei. Door de geweldige inzet van medewerkers werden er echter toch voldoende extra pakketten gemaakt zodat er genoeg voorraad was. Mede door dit grote succes er vandaag en morgen ook keen drive-through georganiseerd.

De drive-through is vandaag en morgen geopend van 10:00-14:00 uur. Zolang de voorraad strekt is de drive-through elke vrijdag en zaterdag geopend van 10:00 – 14:00. Houd facebook en Instagram in de gaten voor het aanbod van de week. Kijk ook op www.cateringopmaat.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant