Vooral veel afvalcontainers moeten het ontgelden, maar intussen ook al minstens tien voertuigen.
Vooral veel afvalcontainers moeten het ontgelden, maar intussen ook al minstens tien voertuigen.

Niet alleen auto’s maar ook veel afvalcontainers in brand gestoken

Actueel 881 keer gelezen

Leidschendam - Nadat in de nacht van zaterdag op zondag in Leidschendam weer een auto in vlammen opging aan de Prins Bernhardlaan en vroeg in de morgen een container in brand werd gestoken, sloegen de vlammen vannacht uit een afvalcontainer aan de Amstelhof.

Er zijn nu al minstens 10 auto's en een motor (zwaar) beschadigd geraakt als gevolg van brandstichting, terwijl er ook nog een aantal brandjes en pogingen niet officieel geregistreerd zijn. Het betreft met name veel afvalcontainers die het moeten ontgelden.

In de wijken Prinsenhof, De Heuvel en Amstelwijk vindt het merendeel van de branden plaats. Daar lopen 's nachts jongeren rond die vernielingen aanrichten, graffiti aanbrengen en brandjes stichten.

Het onderzoek naar de brandstichtingen en vernielingen die in de afgelopen periode regelmatig plaatsvinden hebben in Leidschendam heeft bij de politie hoge prioriteit. Buurtbewoners wordt verzocht hier alert op te zijn. De hulp van inwoners is hierbij hard nodig. Heeft u beelden van de gebeurtenissen, of iets gezien of gehoord? Bel naar 0900 8844, of 0800 7000 (anoniem). Als u iets verdachts ziet, bel dan onmiddellijk 1-1-2.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant