Nadat de deuren geruime tijd gesloten zijn geweest, is De Groene Loper een van de centra van WOeJ die weer open gaan (foto: WOeJ).
Nadat de deuren geruime tijd gesloten zijn geweest, is De Groene Loper een van de centra van WOeJ die weer open gaan (foto: WOeJ).

WOeJ opent deuren van wijk- en dienstencentra nog beperkt

Actueel 405 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Welzijn Oud en Jong (WOeJ) opent vanaf dinsdag 2 juni beperkt de deuren van wijk- en dienstencentra.

WOeJ vervult een belangrijke sociale functie binnen de gemeente. De vrijwilligers van WOeJ  staan te springen om weer aan de slag te gaan. Natuurlijk hebben zij en de medewerkers de afgelopen maanden niet stilgezeten en is iedereen druk geweest met de openingsvoorbereidingen. Per wijk- en dienstcentrum is er een aangepast rooster beschikbaar op de website.

De overige diensten van WOeJ zijn beperkt beschikbaar. WOeJ vervoer is alleen beschikbaar als het medisch noodzakelijk is. De WOeJ kledingbank is alleen open op afspraak. En de Ontmoeting start met 2 dagdelen per week.

Om op een verantwoorde manier onze bezoekers weer de mogelijkheid te bieden deel te nemen aan activiteiten, hulp te bieden waar dat nodig is en er voor elkaar te zijn, is er een aantal protocollen opgesteld. Dit alles volgens de richtlijnen van de rijksoverheid. Wat inhoudt dat er maximaal 30 bezoekers aanwezig kunnen zijn, afhankelijk van de locatie en met inachtneming van de basisregels van 1,5 meter afstand.

Op woej.nl kan men alle informatie lezen en staan de protocollen en informatie over wat WOeJ doet tijdens de coronacrisis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant