Er zijn speciale looproutes en allerlei maatregelen om aan de anderhalve meter afstand te kunnen voldoen.
Er zijn speciale looproutes en allerlei maatregelen om aan de anderhalve meter afstand te kunnen voldoen.

Sport en Welzijn start weer met binnenactiviteiten

Actueel 260 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Eindelijk kan Sport en Welzijn (SenW) ook in de wijkaccommodaties weer een begin maken met de binnenactiviteiten.

Sport en Welzijn was de afgelopen maanden al zeer actief op digitaal gebied met het aanbieden van verschillende activiteiten. Sportieve buitenactiviteiten zijn inmiddels weer opgestart en nu kan men ook weer in de wijkaccommodaties terecht. Op de Franssstraat 16 in Voorburg en Dobbelaan 4 in Leidschendam zijn er speciale looproutes, veilige spreekkamers, bestickering en hygiënische voorzieningen. Naast het veiligheidsprotocol van SenW wordt iedere gebruiker verplicht om zelf een Plan van Aanpak in te vullen. Dit om gebruikers/huurders zelf actief te laten nadenken wat ze doen en hoe ze dit in de nieuwe maatschappij verantwoorden. Zodat iedereen weer veilig en creatief met hun activiteiten aan de slag kan.

Naast SenW kunnen ook Vluchtelingenwerk, Buurtkamer, Moedercentrum, Foxtaal, Funky Music School weer bezoekers ontvangen. De inloop van Jongerenwerk voor jongens en meisjes is eveneens weer opgestart. Jongens (tot 12 jaar) zijn op de Dobbelaan welkom op maandag, dinsdag en donderdag van 15.00 – 17.00 uur. Voor meiden (10-18 jaar) is op woensdag de Dobbelaan geopend van 15.30 – 19.30 en op dinsdag de Fransstraat van 17.00 – 20.00 uur. Daarnaast is er een start gemaakt met de participatietrajecten. Voor de mensen die nog geen reguliere baan hebben is het weer prettig om met mensen actief aan de slag te kunnen. Het is nu alleen even wachten tot 1 juli of de kick(boks) verenigingen, sportactiviteiten en het Social Fit Work project ook weer binnen zijn toegestaan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant