The Raspers staat al geruime tijd aan de top in het covercircuit en staat bekend als ‘Hardest Working Band’ van Voorburg en omgeving (foto: pr).
The Raspers staat al geruime tijd aan de top in het covercircuit en staat bekend als ‘Hardest Working Band’ van Voorburg en omgeving (foto: pr).

Intiem en online concert The Raspers in Theater Ludens

Actueel 433 keer gelezen

Voorburg - De Voorburgse band The Raspers geeft op zaterdag 27 juni twee live-streamconcerten in Theater Ludens in Voorburg, door een beperkt aantal mensen live te volgen in het theater.

“Volgens de richtlijnen van RIVM mogen er (helaas) maar 30 bezoekers aanwezig zijn, maar dit maakt het wel intiem en net zo gezellig”, aldus het organiserende evenementenbureau Evenemento.nl. Er vindt een concert plaats om 15.00 uur (zaal open om 14.30 uur) en om 20.30 uur (zaal open om 20.00 uur). De entree bedraagt €15. Vind jij het leuk om bij 1 van de voorstellingen er live bij te zijn? Neem dan contact op met Evenemento events artists bookings via info@evenemento.nl. Het concert wordt georganiseerd in samenwerking met Forward Events, ‘Een event met goede livemuziek waar je thuis, maar ook in het theater lekker op kan dansen.’

The Raspers staat al geruime tijd aan de top in het covercircuit en staat bekend als ‘Hardest Working Band’ van Voorburg en omgeving. De band weet als geen ander sixties & seventies-rock, moderne pop en de nodige funk-, soul- en dance-classics samen te voegen in één dampende muzikale ‘melting-pot’. Gitaar, bas, drums, vier zangstemmen en een saxofonist (Mr. Showbizz die ook nog eens keyboard, percussie en gitaar speelt, maakt The Raspers tot een compacte formatie met een groots geluid.

De organisatie meldt dat het concert 's avonds al is uitverkocht maar voor de middag is nog een aantal kaarten beschikbaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant