In de Box Proef! vind je alles wat je nodig hebt voor een complete wijnproeverij.
In de Box Proef! vind je alles wat je nodig hebt voor een complete wijnproeverij.
KOOP LOKAAL

Organiseer thuis je eigen wijnproeverij met Box Proef!

Actueel 717 keer gelezen

Leidschendam - Bij Drankenspeciaalzaak Peet kun je nu ook je eigen wijnproeverij bestellen. Gewoon gezellig thuis, in de huiskamer, in de tuin of op het balkon met vrienden en/of familie genieten van verschillende wijnen.

Peet, eigenaar van Drankenspeciaalzaak Peet, heeft hiervoor de speciale Box Proef! samengesteld. In deze box vind je alles wat je nodig hebt voor een complete wijnproeverij. Van kristallen wijn en waterglazen tot spuugbak, waterkan,kurkentrekker, proefformulieren en pennen. 

“Zorg gewoon voor enkele gezellige mensen, kleed een tafel aan met de spullen uitde box, zet de witte wijnen koel en klaar is Kees”, aldus Peet. “En voor als je het proeven toch iets serieuzer aan wilt pakken kan ik nog enkele tips geven.” 

De Box Proef! kost niets. Je krijgt hem in bruikleen mee bij aankoop van 6 flessen wijn die in de Box Proef! zitten. Op dit moment zijn dat 6 verschillende flessen Portillo van het bekende wijnhuis Salentein. Normaal kosten deze € 53,99, nu € 39,95. De selectie wijnen varieert per maand.

De proeverij kun je compleet maken met lekkere hapjes. Peet werkt hiervoor samen met lokale bedrijven. Zo verzorgt Tanja Mol van cateringbedrijf De KookMol schalen met bijpassende Proef! hapjes en bij Martijn van Puurvis kun je een Proef! visschaal bestellen. 

Meer informatie is op te vragen via: info@drankenspeciaalzaakpeet.nl, via: info@dekookmol.nl, of info@puurvis.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant