Het humoristische keramische (fantasie)beeld 'Fietsen met de wielen die je hebt' van Hermien Buytendijk (foto: pr).
Het humoristische keramische (fantasie)beeld 'Fietsen met de wielen die je hebt' van Hermien Buytendijk (foto: pr).

Galerie ArtiBrak organiseert Mini Voorburg Sculptuur

Actueel 423 keer gelezen

Voorburg - Voorburg Sculptuur kan wegens de coronapandemie niet doorgaan, maar bij kunstenaarsvereniging ArtiBrak aan de Herenstraat 44 te Voorburg is een afgeleide versie daarvan toch te zien.

Tot 1 september exposeren elf leden hun beelden in de etalage van de galerie aan de Herenstraat 44. Van iedere kunstenaar is één beeld in de etalage te zien, via www.artibrak.nl vindt u informatie over de expositie met een link naar meer werk van iedere kunstenaar. Het werk is ook te koop.

Deelnemende kunstenaars zijn: Frans Kokshoorn met beelden in een combinatie van hout en brons; Guido Sprenkels, bronzen beelden en torso’s; Elbert van den Berg, abstracte beelden in steen en glas (gecombineerd); Willy Hampel, torso’s in klei; Jolanda Verdegaal, gedraaide potten en kommen met ‘verweerde’ huid en goudluster; Marie-José Roosen, textiele objecten in diverse materialen; Hermien Buytendijk, keramische (fantasie)beelden met humor; Joep Fransen, objecten in gemengde techniek; Katja Schendzielorz, ‘gouden’ beelden van gebakken klei, beschilderd met acrylverf; Ghislaine van Tongeren, figuratief kleurrijke keramische beelden met een vleugje humor; Brigitte Wawoe, (abstracte) beelden in marmer. 

Galerie ArtiBrak is tot 1 september dicht, maar de tentoonstelling is op afspraak te bezoeken. Mail daarvoor naar artibrak2007@gmail.com, dan kunt u in alle rust en privacy de expositie bezoeken. Meer informatie is te vinden op www.artibrak.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant