promotie foto's nieuw politie uniform
promotie foto's nieuw politie uniform Peter Monteny

Leidschendamse jongen mishandeld bij Noord AA Zoetermeer

Actueel 1.195 keer gelezen

Zoetermeer/Leidschendam - Een 16-jarige jongen uit Leidschendam is op zaterdag 20 juni mishandeld bij het recreatiegebied Noord AA in Zoetermeer. De politie is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 19.35 uur ontving de politie een melding van een mishandeling ter hoogte van recreatiegebied Noord AA. Tijdens een gezellige dag op het strand ontstond er na een aantal pesterijen spanning tussen het slachtoffer en een andere groep recreanten. Toen het 16-jarige slachtoffer zijn irritatie uitsprak, ontstond er een woordenwisseling waarna hij door twee jongens werd mishandeld.

Als gevolg van een klap viel de jongen op de grond en was hij volgens getuigen korte tijd buiten bewustzijn. Hij is nagekeken door ambulancepersoneel. Op enkele lichte verwondingen na, gaat het naar omstandigheden goed met hem.

De daders zijn jongens in de leeftijd van 15 - 16 jaar oud. De ene was ongeveer 1.75 cm lang, had een normaal postuur, blond haar en opvallend helderblauwe ogen. Hij droeg een zwarte korte broek en een zwart T-shirt. De ander was ongeveer 1.85 cm lang, had een mager postuur en vermoedelijk krullend haar. Hij droeg een donkerblauw trainingspak met op de borst het merk Banlieu en had tijdens de mishandeling een capuchon op.

Bent u getuigen of heeft u na de mishandeling iets gezien of gehoord wat de politie kan helpen in het onderzoek? Dan komt de politie graag met u in contact via tel. 0900 8844, of anoniem via 0800 7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant