De bibliotheek in Voorburg (archieffoto).
De bibliotheek in Voorburg (archieffoto).

Participatieplan voor breed gedragen bibliotheek

Actueel 376 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Een bruisende bibliotheek in Leidschendam-Voorburg waar de inwoners graag en veel gebruik van maken en die een bijdrage levert aan de verbeeldingskracht van de inwoners en een onmisbare schakel is in de vitale samenleving. 

Daar wil de gemeente Leidschendam-Voorburg naartoe werken. Om dit samen met maatschappelijke partners en inwoners te realiseren is samen met partners en een vertegenwoordiging van inwoners een participatieplan gemaakt. In dat plan wordt het participatietraject uitgelegd. 

Er is aandacht voor jong en oud en er wordt gekeken naar on- en offline participatie. Het participatietraject is een eerste stap om te komen tot een voorstel om de bibliotheek en het bibliotheekwerk te vernieuwen, toekomstbestendig te maken en aan te laten sluiten bij de wensen en ontwikkelingen van deze tijd. 

Het participatietraject start nog vóór de zomervakantie. Daarbij wordt ook gekeken naar de opties om de bibliotheek aan het Fluitpolderplein te sluiten en een bibliotheek te openen in Leidschendam Centrum.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant