(foto: Sebastiaan Barel / Regio15).
(foto: Sebastiaan Barel / Regio15).

Auto brandt uit in Amstelwijk

Actueel 720 keer gelezen

Leidschendam - Het is een tijdje rustig geweest met autobranden in Leidschendam, maar in de nacht van zaterdag op zondag was het weer raak.

Op het Grashof in Leidschendam (aan de achterzijde van de voormalige bibliotheek aan het Fluitpolderplein) is een auto uitgebrand. De brandweer bluste het vuur dat de auto uiteindelijk vanaf de voorkant tot halverwege liet uitbranden. Het voertuig kan als verloren worden beschouwd.

De oorzaak van de brand is niet bekend, maar de politie vermoedt brandstichting. Agenten hebben meteen in de omgeving gezocht naar verdachten, maar niemand aangetroffen. 

De recherche doet onderzoek naar de brand. Ze doen een buurtonderzoek, zoeken naar sporen en bekijken beelden van camera’s in de omgeving.

Tot nu toe hebben zich nog geen getuigen van de brand gemeld. Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u een camera op uw terrein in de buurt van de Grashof waarvan de beelden misschien nuttig zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900 8844. Liever anoniem blijven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant