Volg theaterlessen en leer acteren en toneelscènes maken. Wil je ook zingen en dansen? Dan past musical beter bij jou.
Volg theaterlessen en leer acteren en toneelscènes maken. Wil je ook zingen en dansen? Dan past musical beter bij jou.

Open dag muziek- en theaterlessen in Theater Ludens

Actueel 466 keer gelezen

Voorburg - Op zaterdag 5 september kun je bij Theater Ludens terecht voor gratis proeflessen van de Jeugdtheaterschool en de Wijkmuziekschool Leidschendam-Voorburg. 

Wil je na de zomer aan de slag met een cursus? Kom dan inspiratie opdoen tijdens de proeflessen op de Open dag op zaterdag 5 september van 13.00 - 17.30 uur in Theater Ludens te Voorburg.

De Jeugdtheaterschool is een initiatief van Trias en Theater Ludens. Volg theaterlessen en leer acteren en toneelscènes maken. Wil je ook zingen en dansen? Dan past musical beter bij jou. Alle cursussen en optredens vinden plaats in de theaterzaal van Theater Ludens.
Wil je liever muzikant worden? Ontdek jouw muzikale talent bij de Wijkmuziekschool! De Wijkmuziekschool is een samenwerking van Trias met Sport en Welzijn. Je kunt kiezen uit verschillende instrumenten. In 8 tot 10 lessen leer je samen muziek maken en werk je toe naar een gezamenlijk muziekoptreden. Er is tevens een cursus voor gevorderden.

Vooraf reserveren is verplicht en ouders wordt gevraagd om, indien mogelijk, met één kind te komen. Kijk op www.stichting-trias.nl voor een overzicht van de proeflessen. Mail tot uiterlijk woensdag 2 september naar trias@stichting-trias.nl voor het reserveren van de gewenste proefles(sen) en tijd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant