Shihan Ruud Muller met zijn kersverse nieuwe karateleraar Linda van Heningen (foto: pr).
Shihan Ruud Muller met zijn kersverse nieuwe karateleraar Linda van Heningen (foto: pr).

Linda van Ruud Muller Dojo behaalt diploma karateleraar

Sport 1.039 keer gelezen

Leidschendam - Trots zijn ze bij de Leidschendamse karateclub Ruud Muller Dojo. Linda van Heiningen 4e dan slaagde voor haar diploma karateleraar. 

Dat er niet heel veel vrouwelijke karateleraren zijn, maakt het extra bijzonder. Op verschillende social mediakanalen zijn uit binnen en buitenland meer dan 500 reacties binnen gekomen om de geslaagden te feliciteren. Ook Jurriaan Wouters 3e dan en Erik Gijsbertsen 3e dan hebben na ongeveer 2 jaar de cursus karateleraar met succes voltooid en zijn nu vertegenwoordigend en bevoegd leraar van de Nederlandse Kyokushin Federatie.

De toelatingeisen voor de cursus zijn hoog. Zo moet de cursist in het bezit zijn van minimaal een 3e dan kyokushin karatediploma, het diploma dojo-assistent in bezit hebben, een geldig EHBO- en reanimatiediploma en een bewijs van goed gedrag. De cursus duurt ongeveer 2 jaar. Bij de Ruud Muller Dojo zijn ze dan ook blij dat de karateschool er weer drie geweldige karateleraren bij heeft, laat Shihan Ruud Muller weten. Kijk voor meer informatie over karateles op www.RuudMullerDojo.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant