Anne Neuteboom laat zich niet uit het veld slaan, alles is perspectief, so come on baby, hit me one more time (foto: Annemieke van der Togt).
Anne Neuteboom laat zich niet uit het veld slaan, alles is perspectief, so come on baby, hit me one more time (foto: Annemieke van der Togt). https://buitenplaatsmolenwei.nl/

Anne Neuteboom trapt het seizoen af in Veur Theater

Actueel 295 keer gelezen

Leidschendam - Kan een cabaretvoorstelling tegelijk persoonlijk en geëngageerd zijn, energiek en kwetsbaar en chaotisch en met een sterke rode draad? Ja, dat kan, zo bewijst Anne Neuteboom.

Tijdens de lockdown stonden de try-outs voor Neut’s derde programma ‘Hit me baby one more time’ gepland. Dat viel compleet in het water. Daar zit ze dan, op haar 31ste, in een antikraakwoning, in Den Dolder. Middenin de culturele kaalslag, zonder arbeidsongeschiktheidsverzekering en ook veel te vaak zonder stromend water. Maar Neutje laat zich niet uit het veld slaan, alles is perspectief, so come on baby, hit me one more time.

De voorstelling 'Hit me baby one more time' van Anne Neuteboom is vrijdag 4 september om 19:00 en 21:00 uur te zien in Het Veur Theater aan de Damlaan in Leidschendam. Toegangskaarten zijn voor €16,50 te bestellen
via www.hetveurtheater.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant