De maand september wordt in het Veur Theater afgesloten door Jim Speelmans (foto: pr).
De maand september wordt in het Veur Theater afgesloten door Jim Speelmans (foto: pr).

Genoeg te genieten in Het Veur Theater

Actueel 262 keer gelezen

Leidschendam - Er is in september van veel moois te beleven in Het Veur Theater. Kaarten bestellen via www.hetveurtheater.nl

Altijd al eens willen weten wie nu echt de slimste is? Deelnemen aan de Tweetallen Pubquiz kan op vrijdag zondag 6 september om 16:00 uur in Het Veur Theater. Kaarten kosten €17,50. Een hilarisch evenement voor jong en oud waarbij de vragen u om de oren vliegen, van Pippi Langkous tot de hoofdstad van Schotland. Er is plaats voor 14 teams van 2 personen.

Portrait de la jeune fille en feu is een tijdloos en universeel verhaal over verliefd worden, verlangen en onmogelijke liefde. De film is donderdag 10 september om 20:00 uur te zien in Het Veur Theater. Kaarten vanaf €9.

De maand september wordt in het Veur Theater afgesloten door Jim Speelmans. U heeft waarschijnlijk al vaak om hem gelachen zonder dat u het wist. Hij is namelijk al jarenlang de tekstschrijver voor grote namen in de Nederlandse cabaretwereld. Eerlijk, scherp van geest, teder en humoristisch tegelijk: dat is Jim Speelmans. Huppethee is een dynamische solovoorstelling met een hoge grapdichtheid. Jim Speelmans is donderdag 24 september om 19:00 en 21:00 uur te zien in Het Veur Theater. Bestel kaarten vanaf €16,50.

Met Veur Klassiek is het donderdag 24 september om 20:30 uur genieten van het duo Floor Le Coultre (viool) en Martin van Hees (gitaar), zij bieden muziek die vakantieherinneringen omhoog brengt. Het programma bestaat uit romantische volks- en klassieke liederen uit Europa: Spanje, België, Engeland, Estland en Griekenland van De Falla, Mompou, Brel, Britten en Pärt. Kaarten kosten €17,50.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant