(foto's: Ap de Heus).
(foto's: Ap de Heus).

Nog de hele week kermis in Voorburg

Actueel 2.370 keer gelezen

Voorburg - Daar waar in het hele land vele kermissen zijn/worden afgelast, is de kermis aan de Prins Bernhardlaan in Voorburg sinds gisteren (woensdag 2 september) volop in bedrijf.

Uiteraard wel met de nodige voorzorgsmaatregelen. Zo is er een extra breed looppad en is er een verplichte looprichting ingesteld met één ingang en één uitgang. Verder wordt men overal herinnerd aan de verplichte anderhalve meter afstand. Handhavers houden in de gaten of men zich aan de regels en de looprichting houdt en of het maximumaantal bezoekers van 250 personen niet wordt overschreden.

Voor kinderen onder de 18 jaar (herkenbaar aan een gekleurd armbandje) zijn de regels wat soepeler. Even een uitje voor kinderen voor wie er toch al lange tijd veel minder te doen is in deze coronatijd.

Naast de bekende kramen en kindercarrousels staat er ook een aantal nieuwe en spectaculaire attracties voor jong & oud met o.a. de Fireball, Magic Star, Fun House en Jungle Adventure (kinderbuggy’s).

De kermis staat vijf dagen in Voorburg en is nu nog geopend op donderdag van 15.00 tot 22.00 uur, op vrijdag van 15.00 tot 23.00 uur, op zaterdag van 13.00 tot 23.00 uur en op zondag van 13.00 tot 22.00 uur.

Kijk voor meer info op: KermisVoorburg.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant