Kom eens rondsnuffelen om te kijken of er iets van uw gading bij is.
Kom eens rondsnuffelen om te kijken of er iets van uw gading bij is.

Antiek-, curiosa- en brocantemarkt bij Puurr aan de Vliet

Actueel 1.222 keer gelezen

Leidschendam - Er wordt op zondag 6 september een intieme antiek-, curiosa- en brocantemarkt gehouden op het Starrenvaartterras bij restaurant / partycentrum Puurr aan de Vliet in Leidschendam.

De Leidschendamse snuffelkoning Emile ’t Jong organiseert deze markt in samenwerking met Restaurant en Partycentrum Puurr aan de Vliet. Emile: “In de krant las ik dat de eigenaar van Puurr meer leven wilde rond zijn horecazaak, zo kwam ik mede gezien al mijn contacten op het idee van de markt. Toen ik het aan Reno en Britt van Puurr voorstelde waren zij gelijk enthousiast. Het gezellige aan het water gelegen Starrevaartterras van Puurr aan de Vliet is hiervoor uitermate geschikt.”

Coronaproof en binnen de regels van het RIVM heeft Emile met collega’s een verrassende opzet, uitstalling en routing voor het evenement bedacht. De boutiquemarkt is geopend vanaf 11.00 uur tot uiterlijk 15.00 uur. Kom eens rondsnuffelen om te kijken of er iets van uw gading bij is. Puurr aan de Vliet bevindt zich aan de Leidsekade 39 aan de Vliet in Leidschendam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant