Gigi Springer uit Voorburg (foto: Henk Ros).
Gigi Springer uit Voorburg (foto: Henk Ros).

Voorburgse Gigi Springer in tv-programma ‘Op weg naar Cannes’

Actueel 2.005 keer gelezen

Voorburg - Gigi Springer uit Voorburg is één van de kandidaten van het nieuwe tv-programma ‘Op weg naar Cannes’ dat vanaf zondag 13 te zien is op RTL 4.

"De opnames zijn nog in volle gang, maar de eerste aflevering voor volgende week zondag 13 september om 16.00 uur mag nu van de daken geschreeuwd worden", aldus Gigi.

Het Franse Cannes is de droomstad voor vele modellen. In het programma ‘Op weg naar Cannes’ worden tien Nederlandse modellen gevolgd die kans maken op de sjerp en het kroontje bij ‘Miss Festival du Cannes’. Deze verkiezing is een Nederlands initiatief van Carolien ter Linden, die deze internationale verkiezing al vijf jaar lang organiseert vanuit haar modellenbureau ‘Passarella Moda’.

Carolien verdiende zelf op hoge hakken haar sporen in de modellenwereld en is al jaren een bekend gezicht in Cannes tijdens het wereldberoemde filmfestival. Daarnaast presenteert zij voor het Hilversumse productiehuis Pakkend Media diverse televisieprogramma’s op RTL4 en ook grote evenementen.

Uit de Nederlandse selectie gaan uiteindelijk de winnares en de 1e en 2e Runner up naar Cannes. Daar delen ze het podium met zeven kandidaten uit andere Europese landen. RTL4 volgt de Nederlandse selectie 10 weken lang. Hierin zie je de deelneemsters alles geven wat er voor nodig is om uiteindelijk in Cannes de blits te maken.

Op weg naar Cannes is vanaf zondag 13 september om 16.00 te zien op RTL4 en bovendien wekelijks volgen op Videoland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant