Bij de opening van het 'pakhuis' en Sinterklaasseizoen ontving wethouder Nadine Stemerdink zelf ook een pakje (foto: pr).
Bij de opening van het 'pakhuis' en Sinterklaasseizoen ontving wethouder Nadine Stemerdink zelf ook een pakje (foto: pr).

Geslaagde opening van Pakhuis en Sinterklaasseizoen

Actueel 746 keer gelezen

Leidschendam - Wethouder Nadine Stemerdink heeft zaterdag 5 september de officiële opening verricht van het pakhuis van Sintvoorieder1 en het nieuwe sinterklaasseizoen.

Ruim 75 vrijwilligers, vrienden van Sintvoorieder1 en overige geïnteresseerden hebben deze dag een kijkje genomen in het nieuwe pakhuis aan de Dr. Van der Stamstraat 4 in Leidschendam. Esther Blom, voorzitter en founder van Sintvoorieder1 benadrukte in haar speech nogmaals het belang van de stichting. "Heeft de stichting vorig jaar ruim 10.000 kadopakketten verzorgd, de verwachting is dat in de huidige situatie met corona, de aanvragen voor dit jaar behoorlijk zullen stijgen. Daarom zijn we ook enorm blij dat we elk jaar weer kunnen rekenen op de inzet van heel veel vrijwilligers".

Vervolgens overhandigde Esther de wethouder Stemerdink het boekje ‘Daar is Sinterklaas’ over Thijs van 3 en zijn zusje Hannah van 5 die uitkijken naar pakjesavond. Het boekje over de magie van Sinterklaas sluit mooi aan bij de motivatie van de wethouder om in 2019 voor het eerst samen te werken met Sintvoorieder1, waardoor 800 kinderen in Leidschendam-Voorburg alsnog een mooie sinterklaasavond hebben kunnen vieren. Stemerdink vertelde dat ze van haar vader heeft meegekregen dat ieder mens telt en gelijkwaardig is. "Het mag niet zo zijn dat waar je wiegje staat en hoe vermogend je ouders zijn bepaald of je dat soort momenten kent.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant