(foto: Sebastiaan Barel).
(foto: Sebastiaan Barel).

Auto uitgebrand en auto zwaar beschadigd

Actueel 743 keer gelezen

Leidschendam - Telkens als het even een paar weken rustig is geweest, gaat er toch weer een auto in vlammen op in Leidschendam-Noord. Vannacht brandde er weer een auto uit in de wijk Prinsenhof en raakte de auto ernaast zwaar beschadigd.

Om even over half twaalf werd een voertuigbrand gemeld op een parkeerterrein aan de achterzijde van een flat aan de Prins Johan Willem Frisolaan. Een geparkeerde auto stond daar in lichterlaaie. De tankautospuit van kazerne Leidschendam-Voorburg werd met spoed ter plaatse gestuurd.

De brandweerlieden hebben de brand geblust, maar de auto is uitgebrand. Ook een ernaast geparkeerde auto liep zeer zware schade op.

De politie zette de omgeving af voor onderzoek. Over de oorzaak van de brand is officieel nog niets bekend, maar uiteraard wordt er rekening gehouden met brandstichting. Een berger heeft beide auto's afgevoerd.

Sinds april hebben in Leidschendam inmiddels tientallen auto's in brand gestaan. Er zijn speciale maatregelen genomen, zoals camera's en beveiligers en de reeks voertuigbranden leek tot een einde te zijn gekomen. Er is nog altijd niemand voor deze branden aangehouden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant