Kidsclub De Groene Loper heeft tijdens de zomervakantie veel kinderen een leuke woensdagochtend kunnen bezorgen (archieffoto).
Kidsclub De Groene Loper heeft tijdens de zomervakantie veel kinderen een leuke woensdagochtend kunnen bezorgen (archieffoto). Dick Janssen

Woej start na de zomer met nieuw seizoen

Actueel 250 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Ook voor Welzijn Oud en Jong (Woej) is er een nieuw seizoen aangebroken. De zomer is voorbij en de vrijwilligers staan klaar om iedereen te ontvangen.

Het aanbod van Woej is niet anders maar wel aangepast aan de regels van het RIVM. Alle Woej-locaties zijn weer open tijdens kantooruren en daarbuiten wanneer een activiteit gepland staat. Voor de komende periode heeft Woej verschillende maatregelen getroffen om zoveel mogelijk activiteiten door te laten gaan. Gezorgd is voor goede ventilatie en hygiënemaatregelen.

De Woej opbouwwerkers hebben tijdens coronaperiode niet stil gezeten. Zo werd er een mooi initiatief voor huiswerkbegeleiding voor kinderen gerealiseerd. Ook Kidsclub de Groene Loper heeft tijdens de zomervakantie veel kinderen een leuke woensdagochtend kunnen bezorgen. Heeft u zelf een idee voor een mooi buurtinitiatief? Neem voor meer informatie contact op met Woej opbouwwerker: Mandy van Winden, mandy.vanwinden@woej.nl of Femke Janssen, femke.janssen@woej.nl (Leidschendam) of Jessy Crul, jessy.crul@woej.nl (Voorburg).

De Kledingbank is overspoeld met kleding. Daarom is het pas weer mogelijk om begin oktober kleding in te leveren. De Kledingbank is op afspraak open op maandag en dinsdag van 9:00 tot 12:00 uur en op donderdag van 12:00 tot 15:00 uur. 

Wilt u meer informatie kijk dan op www.woej.nl of bel met 070 205 47 50 tussen 9:00 uur en 13:00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant