Jimmy van Ommeren en Margaret van der Zouwen van Health Me Social Fitclub aan de Oude Trambaan in Leidschendam.
Jimmy van Ommeren en Margaret van der Zouwen van Health Me Social Fitclub aan de Oude Trambaan in Leidschendam.

Trainen met revolutionaire Milon Cirkel-methodiek bij Health Me Social Fitclub

Sport 1.984 keer gelezen

Leidschendam - Health Me Social Fitclub aan de Oude Trambaan in Leidschendam is dé ideale locatie voor mensen die onder persoonlijke begeleiding effectief willen gaan sporten en zonder er veel tijd aan kwijt te zijn.

Health Me is gespecialiseerd in de Milon Cirkel, een van de meest succesvolle en snelle sportmethodes ter wereld. Jimmy van Ommeren: “Dit is geschikt voor mensen die overall fitter en slanker willen worden, maar zeker ook voor mensen die door lichamelijke klachten via maatwerktrainingen in actie willen en moeten komen.”

Coach Margaret van der Zouwen: "De Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen: 6 krachttoestellen voor 6 x 1 minuut krachttraining en 2 cardiotoestellen voor 2 x 4 minuten conditietraining. Eenmaal de cirkel afleggen duurt 17,5 minuut. In ruim een halfuur bereik je hetzelfde resultaat als in 60 minuten in de reguliere sportschool. Door de terugkerende beweging van het toestel, die extra weerstand oplevert, train je veel effectiever.’

Margaret: "Vooraf meten we de scharnierpunten van het lichaam. De toestellen stellen we exact af op de eigen lichamelijke eigenschappen en conditie. Leden trainen gezellig samen en er is bijna altijd een coach aanwezig. De coaches evalueren met regelmaat en na 20 trainingen wordt een nieuw programma gemaakt. Zo doe je altijd de juiste workout." Met de unieke nazomeractie traint u tot november gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant