Wethouder Nadine Stemerdink op Burendag bij De Plint in De Prinsenhof (archieffoto: Michel Groen).
Wethouder Nadine Stemerdink op Burendag bij De Plint in De Prinsenhof (archieffoto: Michel Groen). Dick Janssen

Ondanks corona Burendag-activiteiten in Bovenveen

Actueel 95 keer gelezen

Voorburg - Waar voorheen grote tenten werden neergezet en de paardentram langs alle locaties in Bovenveen reed, zal Burendag dit jaar, door corona, minder uitbundig gevierd worden.

Maar gelukkig wel samen en met hetzelfde doel. Elkaar op gepaste wijze ontmoeten en weten waar dit het hele jaar door mogelijk is.

Zowel Middin, de Koningkerk, Fenomeen Bovenveen, Woej en de tuinvereniging Nicolaas Beetslaan staan zaterdag 26 september klaar voor hun buurtbewoners. Zo kan er in de tuin van de kerk worden genoten van livemuziek een muziektrio met zangeres Ilona, is de kerk startpunt voor een buurtwandeling, zijn er spelletjes voor de kinderen en pannenkoeken versieren voor jong en oud. Alles gratis, inclusief koffie, thee, koekjes en fris. Zet je buur in het zonnetje tijdens Woej Burendag. Meld je buur aan voor 23 september via burendag@woej.nl. Je ontvangt dan een uitnodiging waarmee je jouw buur kunt uitnodigen voor Burendag.

In de Nicolaas Beetslaan volkstuin wordt een rondleiding gegeven en is er een proeverij voor kinderen. Ook kunnen zij tekenen met stoepkrijt en is er een fotospeurtocht. De imker vertelt over bijen en de bijenstand en verkoopt biohoning en biojam.

Bij Middin zijn leuke Oudhollandse spellen te doen voor jong en oud. Ook staat er een grabbelton en is er gratis koffie, thee en een ijsje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant