Dames uit verschillende culturen bij de afsluiting van het seizoen bij FOX AOB (foto: Ap de Heus).
Dames uit verschillende culturen bij de afsluiting van het seizoen bij FOX AOB (foto: Ap de Heus). Dick Janssen

Foxtaal krijgt landelijke aandacht

Actueel 766 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Het programma ‘Holland van Boven’ van SBS6 is neergestreken bij Foxtaal (voorheen FOX AOB). Het programma Holland van Boven vliegt over heel Nederland en belicht iedere week een andere provincie. Holland van Boven wil een vernieuwend beeld geven van de regio’s in Nederland op het gebied van werken, wonen, leven en recreëren.

Op 14 september hebben de opnames voor het Tv-programma plaatsgevonden. De uitzending staat onder andere in het teken van de overname van de activiteiten van FOX AOB door Foxtaal. De filmploeg heeft opnames gemaakt van een taalles, een online taalles, activiteiten van diverse taalmaatjes en een interview met de directie. Dit heeft geresulteerd in een 2 minuten durende weergave van waar Foxtaal voor staat. Dit filmpje zal als onderdeel van het programma Holland van Boven worden uitgezonden bij SBS6 op zondag 11 oktober van 15.00 uur tot 16.00 uur en zaterdag 17 oktober van 12.30 uur tot 13.30 uur.

Wilt u meer weten over Foxtaal of wilt u taalmaatje worden bij Foxtaal ? Dan kunt u contact opnemen met Foxtaal, Fransstraat 16 te voorburg. E-mail info@foxtaal.nl of telefonisch 070-3356149.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant